Valokuvat ovat osa yrityksen visuaalista ilmettä

Yritysvalokuvaus tuottaa materiaalia yrityksen viestintä- ja markkinointitarpeisiin. Valokuvat muodostavat oleellisen osan yrityksen visuaalisesta ilmeestä. Valokuvia tuotteista, henkilöstöstä ja yritysjohdosta tarvitaan verkkosivuille, esitteisiin, mainoksiin, yritysesittelyihin, messu- ja muiden tapahtumien kuvatauluihin, vuosikertomuksiin sekä asiakas- ja henkilöstölehtiin.

Yrityskuvaus on osa yritysten markkinointiin tarjoamiani palveluja. Henkilöstökuvaus voidaan hoitaa joko studiomaisessa tai miljööympäristössä. Tuotekuvaus on mahdollista toteuttaa joko studiossa tai myynti-, valmistus- tai käyttöpaikassa. Toimitilakuvaus tuottaa ulkokuvia rakennuksesta ja interiöörikuvia sisätiloista.

Tuotekuvausreferenssinä voin mainita verkkokaupan tuotekuvat osoitteessa designchess.com.

Muihin tuote- ja mainoskuvaesimerkkeihin pääset tästä.

Tapahtumien tallentaminen

Yritykset osallistuvat messuille ja järjestävät tilaisuuksia asiakkailleen, henkilöstölleen ja muille sidosryhmilleen. Tällaisia tapahtumia voivat olla esimerkiksi kanta-asiakastilaisuudet, tuote- ja palvelulanseeraukset, myyntiedustajapäivät, henkilöstöjuhlat tai yrityksen merkkipäivät. Tapahtumien valokuvaus tai videokuvaus on tärkeä osa yrityksen historian tallentamista.

Elämyspäivän videointi

Jos järjestätte henkilökunnalle, asiakkaille tai muille sidosryhmille seikkailu- tai elämyspäivän, kannattaa päivään ottaa mukaan videokuvaaja, joka koostaa päivän aktiviteeteista videon muistoksi kaikille osallistujille. Uskon, että tällä tavoin sekä yrityksenne että päivän anti jäävät pysyvämmin mieleen, kun seikkailua voi kotona kerrata perheen kanssa katsellen.

Ota yhteyttä

Tulen mielelläni keskustelemaan näihin palveluihin liittyvistä tarpeistanne.

Ota yhteyttä puhelimitse (0400 472878) tai sähköpostitse (hannu.lehtonen(at)saunalahti.fi) tai lähetä viesti allaolevalla lomakkeella.